מצברים למכונות שטיפה

מצברים למכונת שטיפה עד בית הלקוח

כאשר אתם תקועים וזקוקים להחלפת מצבר למכונת שטיפה, אתם זקוקים להרכבה של מצבר פריקה עמוקה. אנחנו בשיא המצבר – מצבר עד הבית, נוכל לעזור לכם לטפל בבעיית המצבר במהרה ובמקצועיות רבה.

ברוב טכנולוגיות המצברים, כגון מצברי עופרת ומצברי AGM המיועדים לרכבים הדורשים הרכבה של מצברי פריקה עמוקה, יש קשר בין עומק הפריקה לבין אורך החיים של המצבר והזמן שהוא יחזיק לכם בשימוש.

אורך חיים של מצברי פריקה עמוקה למכונת שטיפה

ככל שמצבר פריקה עמוקה יעבוד בתדירות גבוהה יותר, אורך חייו יהיה קצר יותר. בדרך כלל לא מומלץ לפרוק סוללה לחלוטין, מכיוון שזה מקצר באופן דרמטי את חיי השימוש של הסוללה. יצרני מצברים רבים מציינים את האחוז המומלץ המקסימלי לביצועים אופטימליים.

אורך חיים מחזורי הוא מספר מחזורי הטעינה / פריקה שהמצבר יכול לקיים מבחינת כמות השימושיים בו, תלוי בכמות מהקיבולת של הסוללה בהם אנו משתמשים במהלך תקופת חייו. בהתאם לעומק הפריקה וטמפרטורת ההפעלה, הסוללה האופיינית לחומצה עופרת מספקת 200 עד 300 מחזורי פריקה / טעינה.

כמה זמן מחזיק מצבר פריקה עמוקה?

הסיבה העיקרית לחיי מחזור קצרים יכולה לנבוע ממספר סיבות, למשל, קורוזיה על המצבר ודילול החומר הפעיל אשר גורם להרחבת הלוחות החיוביים. שינויים אלה נפוצים ביותר בטמפרטורות הפועלות בעוצמות הגבוהות יותר, שנחשב כגורם נוסף המשפיע על חיי מצבר.

הטמפרטורה בה היא נשמרת, מהווה גורם מכריע בגיל המצבר, סוללות בסביבה חמה (מעל 30 מעלות צלזיוס) עשויות להתחמם יתר על המידה, מה שמקצר את חיי הסוללה. לטמפרטורות קרות מאוד יש גם השפעה שלילית על הסוללה, כיוון שהיא חייבת לעבוד קשה ובמתח גבוה יותר כדי להיטען. כדי למקסם את חיי השימוש במצבר, עליו להיות בסביבה מתונה יחסית – לא חמה ולא קרה מדי.

להזמנת מצבר עד הבית חייגו עכשיו

יצרנים וטכנולוגיות שונות יכולים להשפיע על ביצועי המצבר

אנו מספקים מגוון מצברים מבית חברת מצברי שנפ המייבאת את מצברי טרוג'אן למכונות שטיפה, ומתאימים לכל כלי הרכב הדורשים הרכבה של מצבר פריקה עמוקה: במות הרמה, מערכות סולאריות, קלנועיות, קלאב קאר, ומגוון רכבים תפעוליים. מצברים אלו נחשבים לאיכותיים וברמה הגבוה ביותר בקטגוריות מצברים לרכבים תפעוליים.

בנוסף, מצבר פריקה עמוקה באיכות טובה, אשר טעון ומתוחזק כראוי, יספק את התמורה הטובה ביותר לחיי המחזור / DoD, אולם משתמשים רבים דורשים אפשרות אטומה בתחזוקה נמוכה. במחקרים שונים נבדקו סוללות המיוצרות בישראל או אירופה ונמצא שהן ( בדרך כלל ) יחזיקו מעמד יותר ויעלו על ההיצע של המצברים ממדינות אחרות.

זאת בשל איכות תהליך הייצור, חומרי הגלם המשמשים וגמישות השימוש, למשל טעינה גבוהה של זרם גבוה, סביבות חמות וכדומה. בנוסף, נמצאו מצברים המיוצרים בסין או מצברים טורקיים באיכות פחות טובה שאינם עומדים בתנאים קיצוניים.

כיצד להאריך את חיי המצברים למכונות שטיפה?

בטח שמעתם את כל ההטבות בשימוש במצברים אטומים התורמים למחזור עמוק של מכונות השטיפה, למערך הסולארי או למערכת הגיבוי לסוללה. אחת הסיבות הגדולות לכך שהסוללות הללו צמחו לפופולריות שלהן היא שהם דורשים מעט מאוד תחזוקה כדי שיהיה להם חיים ארוכים. 

עם זאת, אפילו תחזוקה זהירה וקטנה ביותר עשויה להאריך את חיי הסוללה באופן משמעותי ולחסוך לך כסף בטווח הארוך. בואו נסתכל על כמה דרכים בהן תוכלו להוסיף חודשים (ואולי אפילו שנים) לחיי הסוללה.

שיטה ראשונה – טעינת מחזור מלא לעומת טעינות מזדמנות

אחת הדרכים הקלות ביותר להאריך את חיי המצבר במכונת שטיפה ורכבים תפעוליים, היא פשוט לוודא שאנחנו נותנים למצבר אפשרות לטעון באופן מלא במחזור שלם בכל יום. זה מאפשר לסוללה לעבור שלב של מיזוג, אשר מונע נזק בלוחות. טעינת ההזדמנות היא כאשר אתה מחבר את הסוללה באופן ספורדי לאורך כל היום, ואז מנתק אותה מהצורך, מבלי להשלים מחזור מלא. זה לא נותן לסוללה שלך את הזמן הדרוש כדי להתאים את עצמה כראוי, ובסופו של דבר ידרדר את חיי הסוללה שלך.

שיטה שניה – אחסון נכון

כאשר מצבר מכונת השטיפה אינו בשימוש, מצברי פריקה עמוקה צריכים להיות במצב טעון באופן מלא. מצברים אלה מתוכננים תוך התחשבות באריכות ימים, והן אינם נוטים לאבד טעינה רבה כאשר הם לא בשימוש. לפיכך, טעינתם באופן מלא ובדיקתם מעת לעת יאפשר לשמור עליהם במצב טוב מבלי לשמור כל הזמן על מטען מחובר. יתרה מזאת, הטמפרטורה היא גורם מפתח נוסף. מצברים אשר יתאחסנו בטמפרטורות קפואות או בחום קיצוני יתקלקלו מהר יותר. עדיף תמיד להכניס את לאחסן אותן במקום מקורה, יבש וקריר כדי למנוע נזק.

שיטה שלישית – טעינה איטית

לבסוף, הדרך הטובה ביותר להאריך את חיי המצבר היא על ידי הקפדה על טעינת הסוללה לאט ככל האפשר. לדוגמה, טעינה איטית בין לילה היא הרבה יותר נחמדה לרכיבי המצבר הפנימיים, מאשר להשתמש במטען מהיר למשך כמה שעות בלבד. הסיבה לכך היא שטעינה מהירה מעלה את הטמפרטורה הפנימית של הסוללה.

בעזרת ארבעת הטיפים המהירים האלה, תוכלו לתת למצבר את אורך החיים הראוי לו. מרבית מצברי פריקה עמוקה יחזיקו מעמד עד שש שנים עם טיפול נכון וטעינה (תלוי בתדירות השימוש). זכרו תמיד, עליכם לוודא שהמצבר לא נפגע משגרת הטעינה שלכם.

מצברי פריקה עמוקה למכונות שטיפה במבצע!